ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο δήμος Βιάννου τιμά την Εθνική Αντίσταση


Μια μοναδική ευκαιρία για απόδραση από την πόλη, αλλά και απόλαυσης του φυσικού τοπίου
Ο δήμος Βιάννου τιμά την Εθνική Αντίσταση


Ημέρα τιμής και μνήμης στην Εθνική Αντίσταση είναι για το Δήμο Βιάννου ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος, όπου έχουν προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει, ανήμερα της εορτής του Άγιου Πνεύματος στο Οροπέδιο του Ομαλού μετά την θεια λειτουργία που θα τελεστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα θα ακολουθησει επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος, και απόδοση τιμών προς τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στο Οροπέδιο, αλλά και να γευτούν από την φιλοξενία των κτηνοτρόφων της περιοχής αφού σε όλα τα μιτάτα γίνεται πραγματικό πανηγύρι με εκλεκτά προϊόντα του τόπου.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για απόδραση από την πόλη, αλλά και απόλαυσης του φυσικού τοπίου που θα έχει ο επισκέπτης ξεκινώντας την διαδρομή του από το χωριό Μηλλιαράδο προς Ομαλό και στην συνέχεια κατηφορίζοντας προς την Σύμη του Δήμου Βιάννου. Η συγκεκριμένη διαδρομή έχει ενταθεί στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Δήμου όπου με συγκεκριμένη μελέτη προβλέπεται η ανάδειξη του φυσικού τοπίου της ιστορικότητας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!