ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

2,6 εκ. στην ύπαιθρο-Έρχεται «ζεστό» χρήμα από κοινοτικά προγράμματα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να διοχετευτούν το επόμενο διάστημα στην Κρήτη, μέσω προγραμμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- Μεσοπρόθεσμα έρχονται άλλα 5 εκ.


2,6 εκ. στην ύπαιθρο-Έρχεται «ζεστό» χρήμα από κοινοτικά προγράμματα
Περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ – σε πρώτη φάση- σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, αναμένεται να διοχετευτούν το επόμενο διάστημα στην ύπαιθρο της Κρήτης, μέσω προγραμμάτων που αφορούν στην τεχνική στήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων και χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται από την Aναπτυξιακή Hρακλείου για το Hράκλειο, τον ΟΑΔΥΚ για τα Χανιά, για το Ρέθυμνο από τον ΑΚΟΜΜ και από την Aναπτυξιακή λασιθίου για το Λασίθι.

Μεταξύ άλλων αφορούν προτάσεις στους τομείς της μεταποίησης του αγροτουρισμού, της βιοτεχνίας αλλά και στον τομέα του πολιτισμού

Για το νομό Ηρακλείου η προκήρυξη αναμένεται να «βγει» σε περίπου ένα μήνα, ενώ μεσοπρόθεσμα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έρχονται και προγράμματα ύψους 5 εκ. ευρώ πάλι για την ύπαιθρο, στους τομείς αγροτουρισμού, μεταποίηση, βιοτεχνια και δημόσιες υποδομές.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!