ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Για την ανάπτυξη της ενδοχώρας συζήτησε στη Βιάννο η Δ. Συγγελάκη


Παρουσίασε τις θέσεις της για την ανάπτυξη της ενδοχώρας και συνολικά του νομού Ηρακλείου


Για την ανάπτυξη της ενδοχώρας συζήτησε στη Βιάννο η Δ. Συγγελάκη
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Δέσποινα Συγγελάκη, επισκέφτηκε χθες, 26 Απριλίου 2012, την έδρα του μαρτυρικού και ηρωικού δήμου Βιάννου. Πρόκειται για τον τόπο όπου έλαβε χώρα το δεύτερο σε αριθμό θυμάτων Ολοκαύτωμα της χώρας κατά την περίοδο της γερμανικής Κατοχής.
Όπως έγινε γνωστό :

"Την κυρία Δέσποινα Συγγελάκη υποδέχθηκαν με θέρμη στο δήμο καταγωγής της  ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μηνάς Σταυρακάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών συμβουλίων. Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, οι οποίοι την καλωσόρισαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τα μείζονα θέματα που αφορούν το δήμο, αναγνώρισαν την ανταπόκρισή της στην επίλυση των θεμάτων του Δήμου και εξέφρασαν την πίστη ότι σε περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής θα εκπροσωπήσει επάξια τους δημότες της περιοχής της Βιάννου αλλά και όλου του νομού Ηρακλείου.
Η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δέσποινα Συγγελάκη παρουσίασε τις θέσεις της για την ανάπτυξη της Βιάννου, της ενδοχώρας και συνολικά του νομού Ηρακλείου και την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.  Έδωσε έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση με στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την αναγκαία μεταρρύθμιση του κράτους και του πολιτικού συστήματος, τον έλεγχο των Τραπεζών, τη δημιουργία υποδομών στη μειονεκτούσα στον τομέα αυτό περιοχή,  την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Βιάννου, τη σύγκλιση Βορρά και Νότου στο νομό Ηρακλείου μέσω της ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Τόνισε επίσης ότι με τις παραπάνω προϋποθέσεις, για τις οποίες θα εργαστεί, μπορεί η νέα γενιά να μείνει στον τόπο της. Κατέθεσε τέλος τη δέσμευσή της να αγωνιστεί για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του Κατοχικού Δανείου καθώς και για την ανέγερση Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Ολοκαυτώματος. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.
Η κα Δ. Συγγελάκη επισκέφτηκε επίσης καφενεία της περιοχής και συζήτησε με πολίτες, που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.
Παράλληλα, η κα Δ. Συγγελάκη απευθύνθηκε στους δημότες με ανοικτή επιστολή της, στην οποία παρουσίασε τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Η ανταπόκριση των συνδημοτών της ήταν θερμή και η επίσκεψη στην έδρα του Δήμου Βιάννου εξαιρετικά επιτυχής"
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!