ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Nέα στοιχεία για το «αυτοκίνητο του φτωχού» - Τελική τιμή 2300 ευρώ!

Στο τέλος του 2013 θα κάνει τελικά την εμφάνιση του το πρώτο Datsun. Οι επικεφαλής της εταιρείας έχουν βάλει στόχο η τελική του τιμή, με το κλειδί στο χέρι, να είναι 2300 ευρώ. 
Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα και θα προσπαθήσουμε να τα ξεκαθαρίσουμε: Οι αδελφές εταιρείες Renault και Nissan έχουν την πλειοψηφία των μετοχών της ρωσικής Avto VAZ, η οποία με τη σειρά της έχει τη γνωστή μας LADA. H Datsun (που ανήκει στη Nissan) θα χρησιμοποιήσει το εργοστάσιο της LADA, για να φτιάξει το... «αυτοκίνητο του φτωχού».
Αν μη τι άλλο στη ρωσική εταιρεία ξέρουν πως να φτιάχνουν φτηνά και αξιόπιστα αυτοκίνητα. Το σχέδιο προβλέπει το πρώτο Datsun να λανσάρεται στο τέλος του 2013, δύο ακόμη  μοντέλα μέσα στο 2014 και η γκάμα θα ολοκληρωθεί το 2015 με μία ακόμη προσθήκη.Όλα τα Datsun ανεξαιρέτως θα χρησιμοποιούν πατώματα αυτοκινήτων της LADA.

Όπως είχαμε γράψει και τον Οκτώβριο, η Datsun θα απευθύνεται σε αγορές που δεν είναι ανεπτυγμένες οικονομικά. Έτσι αρχικά θα λανσαριστεί σε Ρωσία, Ινδία και Ινδονησία, ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια να επεκταθεί το δίκτυο και σε άλλες χώρες.
O ρόλος της Dacia
Για την ευρωπαϊκή αγορά ο όμιλος Renault – Nissan προωθεί τα μοντέλα της Dacia σαν εναλλακτική και φτηνή λύση. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται η Datsun να ξαναπεράσει τα ευρωπαϊκά σύνορα, αν μία τέτοια κίνηση κριθεί κερδοφόρα για τον όμιλο. Άλλωστε όπως γράφαμε πριν από μία εβδομάδα, η Renault καλοβλέπει τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου με λιανική τιμή κοντά στα 5000 ευρώ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!