ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Προβληματισμός: Έξι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης από την αρχή του έτους!

Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν φορείς και σύλλογοι που ασχολούνται με το καυτό θέμα των τροχαίων. Το μπαράζ θανατηφόρων (και όχι μόνο) τροχαίων συμβάντων στην Κρήτη από 1/1 του έτους, έχει θορυβήσει, αφού μέσα σε τρεις βδομάδες έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι.

''Το έχουμε πει δεκάδες φορές, κάτι πρέπει να γίνει. Να οδηγούμε με νηφαλιότητα και να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο, είναι τα δύο βασικότερα'' δήλωσε νωρίτερα ο κ. Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του Συλλόγου πρόληψης τροχαίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο αριθμός των νεκρών είναι ο μεγαλύτερος που καταγράφεται τα τελευταία 8 χρόνια στο νησί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν αλλοδαπούς.

''Είναι άνθρωποι που ήρθα στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή αφήνουν εδώ την τελευταία τους πνοή'' σημειώνει μιλώντας στο flashnews.gr o κ. Λιονάκης.

Εξάλλου σήμερα υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη σύμβαση για την οδική ασφάλεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη βελτίωση στο οδικό δίκτυο της Κρήτης. Η σύμβαση, προϋπολογισμού 90.000 ευρώ περιλαμβάνει την εκπόνηση μελετών για συγκεκριμένα οδικά τμήματα. 
flashnews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!