ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αναποδογύρισαν περιπολικό στη διάρκεια της πορείας στο Ηράκλειο (Pics)


Με σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή πορεία που πραγματποιήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν νεαροί και αστυνομικοί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα οι εξαγριωμένοι διαδηλωτές να αναποδογυρίσουν ένα περιπολικό στη Λ. Δημοκρατίας!Το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς στη συμβολή των δρόμων Γερωνυμάκη και Δημοκρατίας. Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους αγρότες να κλέβουν την παράσταση, αφού έκαναν την κινητοποίηση τους πανω σε τρακτέρα και ... άλογα!

Σημειώνεται ότι στην πορεία συμμετέιχαν περίπου 3000 πολίτες!
Στήριξη από Μαριά
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος την «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς για τη σημερινή γενική απεργία σε σχετικό μήνυμα προς τους εργαζόμενους του Ηρακλείου που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεταξύ άλλων τόνισε: « Όπως έχουμε επανειλημμένως τονίσει το Μνημόνιο δεν πρόκειται να λύση το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ούτε να διορθώσει τα θεσμικά και πολιτικά προβλήματα που βιώνουμε.
Αντίθετα οι κυβερνητικές επιλογές θα βαθύνουν ακόμη περισσότερο τα οικονομικά αδιέξοδα, την ύφεση, την ανεργία και την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας καθώς επίσης και τα καθημερινά προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και των εργαζομένων.
Η αγωνιστική συμμετοχή στη σημερινή συγκέντρωση στέλνει αποφασιστικό μήνυμα στην τρόικα και στην κυβέρνηση ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας μας στους δανειστές.
Στο δίκαιο αγώνα σας συμπαραστέκομαι και στηρίζω θερμά την σημερινή   συγκέντρωση και τα αιτήματα σας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ

Ο αγώνας  είναι κοινός και θα συνεχιστεί».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!