Οι άγνωστοι, όπως καταγγέλλει ο εξομολόγος του Ανδρέα, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιακής, “ξήλωσαν” την φωτογραφία από τον τάφο, σπάζοντας τη βάση του. Ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος….
τράβηξε και τις φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο προσωπικό του blog “Αγιοκέρι – εκ Τιμοθέου”, τονίζει οργισμένος ότι ο τάφος παραμένει εγκαταλελειμένος, σε απαράδεκτη κατάσταση.
Ο Αρχιμανδρίτης, στηλιτεύει και τη στάση του Δήμου Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι προκύπτουν ερωτηματικά από αυτή, «αφού ο τάφος βρίσκεται σε εμφανές σημείο και μια τέτοια ενέργεια γίνεται αμέσως αντιληπτή από τους φύλακες».
ΠΡΙΝ
 ΜΕΤΑ


Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, επιτίθεται και εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας: «Ο Ευ. Βενιζέλος είναι ο μόνος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που δεν επισκέφθηκε ποτέ σαν αρχηγός του κόμματος τον τάφο του ιστορικού ηγέτη. Επί των ημερών του μάλιστα, καταργήθηκε και αυτό το ετήσιο επί του τάφου μνημόσυνο που τελούσε τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ». Γιώργος Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου και στη μέση ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης, κατά τη διάρκεια μνημόσυνου


itabloid.gr