ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

"Ναι αγόρασα το Σκορπιό", παραδέχθηκε η πάμπλουτη Ρωσίδα Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα

Περιουσιακά στοιχεία της 23χρονης πάμπλουτης Ρωσίδας κληρονόμου Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα είναι και επισήμως το θρυλικό νησί Σκορπιός και το νησάκι Σπάρτη του Αριστοτέλη Ωνάση.

Την αγορά επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι της κόρης του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που ανέφεραν ότι το νησί αγοράστηκε ως τμήμα μίας ομάδας περιουσιακών στοιχείων που ανήκαν στην κυρία Ωνάση Ρουσέλ.
Σε επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρεται ότι: «Μία εταιρεία που ανήκει σε ένα trust και λειτουργεί για τα συμφέροντα της Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα ολοκλήρωσε την αγορά μίας ομάδας εταιρειών που στο παρελθόν ανήκαν εξ ολοκλήρου στην κυρία Αθηνά Ωνάση. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία αυτής της ομάδας των εταιρειών είναι και τα νησιά Σκορπιός και Σπάρτη. Η Αικατερίνα είναι ενθουσιασμένη που το trust διαπραγματεύθηκε την αγορά. Βλέπει σημαντική δυνατότητα για περαιτέρω βελτίωση των νησιών με την χρήση τεχνολογίας φιλικής προς το περιβάλλον και θεωρεί την απόκτηση μία μακροπρόθεσμη οικονομική επένδυση».

Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές αντίτιμο για την αγορά των νησιών. Εκτιμάται βέβαια ότι η πώληση έφτασε στα 100 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον ο δήμαρχος του γειτονικού Μεγανησίου, Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, ο οποίος είναι διοικητικά υπεύθυνος για τον Σκορπιό,υποστήριξε ότι η συμφωνία θα είναι μάλλον μία μακροχρόνια ενοικίαση καθώς, σύμφωνα με δικηγόρους, η διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση ανέφερε ότι ο Σκορπιός δεν μπορεί να πουληθεί, ούτε να φύγει από τα χέρια της οικογένειας.

Ποια είναι η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα

Η 23χρονη Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα είναι η δεύτερη κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που θεωρείται ότι είναι ο 79ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό και συνιδρυτής της ρωσικής κρατικής βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali.
Στο παρελθόν η 23χρονη κληρονόμος έγραψε πρωτοσέλιδα όταν αγόρασε προς 88 εκατ. δολάρια ένα διαμέρισμα 6,774 τ.μ. στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης που ανήκε στον πρώην πρόεδρο της Citigroup, Σάντι Γουέιλ. Ήταν η πιο ακριβή συμφωνία για διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και εκείνη προτίμησε να δώσει ολόκληρο το ποσό που ζητούσε ο ιδιοκτήτης χωρίς να κάνει κανένα παζάρι.
Το διαμέρισμα αγοράστηκε από τον πατέρα της που φαίνεται ότι δεν της χαλάει χατίρι, καθώς εκείνη σπουδάζει σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!