ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Μαζική εξόντωση ζώων στη Κρήτη μπροστά στα μάτια ανήλικων μαθητών

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση μιας ακόμη μαζικής εξόντωσης ζώων σε γειτονιά του Ηρακλείου, μπροστά μάλιστα στα μάτια ανήλικων μαθητών που βλέπουν δηλητηριασμένα αδέσποτα νεκρά στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, στην περιοχή Κορώνι Μαργαρά, σε μια μεγάλη έκταση, κάποιος ή κάποιοι επιδίδονται στην εξόντωση αδέσποτων τα οποία δηλητηριάζουν με φόλες, ενώ μέχρι στιγμής έχουν βρει μαρτυρικό θάνατο 8 αδέσποτα σκυλιά και αρκετές γάτες.

Πριν από τρεις μάλιστα ημέρες, ανήλικη μαθήτρια, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι, αντίκρισε νεκρό τον αγαπημένο σε όλη τη γειτονιά, σκύλο που τον φώναζαν "Λάκη".

Το μικρό κορίτσι πήγε στο σπίτι σοκαρισμένο, κλαίγοντας ενώ όλη η γειτονιά είναι ανάστατη για το έγκλημα που συμβαίνει.

Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρχές  αφενός να εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που κρύβονται  πίσω απο την αποτρόπαια πράξη και αφετέρου οι αρχές να μαζέψουν τα νεκρά ζώα από τους δρόμους, καθώς προκύπτει ζήτημα δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται ότι το νέο περιστατικό σημειώνεται λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη μιας ακόμη μαζικής θανάτωσης ζώων με φόλες, στην περιοχή της Βιάννου, όπου τότε είχαν βρει φριχτό θάνατο 10 περίπου αδέσποτα σκυλιά.

Flashnews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!