ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου πάει στη... Βουλή

Ο πρόεδρος του Εργατικου Κέντρου Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για το νόμο σχετικά με τα αγροτεμάχια.
"To   Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει   την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγρότες και δηλώνουμε παρόντες στους αγώνες τους.
Θεωρούμε ότι η επικείμενη φορολόγηση θα αποτελέσει  τεράστιο  πλήγμα στον ήδη δοκιμαζόμενο αγροτικό κόσμο της χώρας μας και θα οδηγήσει και αυτόν τον κλάδο της οικονομίας μας, σε καταστροφή. Τα αρνητικά αποτελέσματα θα είναι πολλαπλά, αφενός θα ανακόψει την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και αφετέρου η φορολόγηση, θα αποτελέσει αντικίνητρο για τους νέους να στραφούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας , σε μια περίοδο μάλιστα με υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Η αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση μας  είναι δεδομένη , όχι γιατί πρέπει , αλλά γιατί  το επιβάλουν τα δίκαια αιτήματα των Αγροτών και ολόκληρης της Ελληνικής Κοινωνίας. Απαιτούμε από την Κυβέρνηση και τα κόμματα να αναθεωρήσουν τη στάση τους και νααποσύρουν το σχέδιο νόμου για τον ειδικό φόρο στην αγροτική γη.
Ο Αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς  πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας μας  και έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε.
    
Αντιπροσωπεία με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Η  θα επιδώσουν αύριο  20/12/2013 Ψήφισμα Διαμαρτυρίας στη  Βουλή και θα συμμετέχουν στο Αυριανό Συλλαλητήριο στις 12π.μ στο Σύνταγμα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!