ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κλείνουν και την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης!!




Την πρόθεσή της να κλείσει τα δυο από τα τρία εναπομείναντα εργοστάσια της, (σε Σέρρες και Ορεστιάδα και διατηρείται μόνο το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας) ανακοίνωσε στους εργαζομένους της η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Όπως αποκαλύπτει το Κουτί της Πανδώρας, τη μελέτη που εισηγήθηκε το κλείσιμο της ΕΒΖ, εκπόνησε εταιρεία συμβούλων στην οποία εργαζόταν η σύζυγος του υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Πρόκειται για την εταιρεία συμβούλων Kantor η οποία έχει εκπονήσει αρκετές μελέτες για έργα της κυβέρνησης Σαμαρά και μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας.


Μιλώντας στο Κουτί της Πανδώρας ο πρόεδρος των εργαζομένων Ευάγγελος Μπιμπισίδης ανέφερε ότι μελέτη της Kantor εκπονήθηκε και παρουσιάστηκε στη διοίκηση τον περασμένο Μάρτιο, συμπτωματικά τον ίδιο μήνα που υπέβαλε παραίτηση η σύζυγος Χαρδούβελη, η οποία εκτελούσε χρέη αναπληρώτριας διευθύντριας.

Αίσθηση προκαλεί ότι η διοίκηση της εταιρίας δεν γνωστοποίησε ποτέ το περιεχόμενο της μελέτης στους εργαζομένους. Τους ανακοινώθηκε μονάχα ότι οι συμβουλές της Kantor θα ακολουθηθούν κατά γράμμα.

Σημειώνεται,ότι το κλείσιμο των εργοστασίων, είναι συνέπεια των εξευτελιστικών τιμών, που δόθηκαν από την ΕΒΖ στους αγρότες, με αποτέλεσμα, να μην καλλιεργηθούν πολλά στρέμματα.

Το 2008 καλλιεργούνταν 428.000 στρέμματα τεύτλων, ενώ φέτος μόλις 78.000.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!