ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΗΡΘΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΦΕ!!!!





Κι όμως ήρθε το ξυπνητήρι που δεν σε ξυπνά μόνο, αλλά σου φτιάχνει και καφέ!!!

Ο Βρετανός δεξιοτέχνης στο βιομηχανικό σχέδιο Τζος Ρένουφ αξιοποίησε τη δυσκολία που συναντούν πολλοί άνθρωποι στο πρωινό ξύπνημα δημιουργικά.

Το «Barisieur» είναι ένα ξυπνητήρι αλλιώτικο από τα άλλα. Εκτός από το να χτυπάει την ώρα που έχει ρυθμιστεί, αυτομάτως ξεκινά και την παρασκευή της αγαπημένης γεύσης καφέ του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ρυθμίσει εκτός από την ώρα που θέλει να ξυπνήσει και την αναλογία ποσότητας ζάχαρης και καφέ.

Έτσι, με τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου καφέ είναι κάπως λιγότερο βάναυσο το πρωινό ξύπνημα, την ίδια στιγμή που δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να φτιάξετε καφέ και τον πίνετε και στο κρεβάτι!

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς από το προηγούμενο βράδυ είναι να βάλετε καφέ στη συσκευή, α και να ρυθμίσετε φυσικά την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε!!!

Επίσης, το «Barisieur» έχει και χώρο να τοποθετήσετε και το γάλα σας σε περίπτωση που δεν αγαπάτε τον black coffee.

Κάτι άλλο δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, απλά δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το site τουBarisieur και ψηθείτε για ένα τέτοιο ξυπνητήρι, σκεφτείτε ότι έτσι μπορείτε να γλιτώσετε και την πρωινή μουρμούρα με την σύζυγο ή την σύντροφο σας και να τελειώσουν τα… “όχι εσύ θα μου φτιάξεις καφέ”, κλπ…

πηγη:http://www.cretadrive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!