ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Πέτρος Ινιωτάκης: Με χτύπησαν πισώπλατα στο κεφάλι



Με σπασμένη φωνή και φόβο στα μάτια ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης περιγράφει τη δολοφονική επίθεση εναντίον του πριν από έξι ημέρες.

Το πρώτο που σκέφτηκε όπως είπε την ώρα που ο κουκουλοφόρος τον χτυπούσε με λύσσα ήταν η οικογένειά του "γιατί φοβήθηκα ότι πραγματικά δεν θα υπήρχε επιστροφή. Ήταν τέτοια η βιαιότητα και η ένταση που πίστευα ότι δεν σταματάει. Και αυτό του είπα. Η μόνη κουβέντα που του είπα ήταν ότι δεν σταματάς ρε κ...παιδο; Θα με σκοτώσεις;" λέει στο Cretapost.gr ο Πέτρος Ινιωτάκης.

Ακόμα στο πρόσωπο του και το κεφάλι είναι εμφανή τα σημάδια από την επίθεση και θυμάται ότι ο κουκουλοφόρος τον χτυπούσε με μεταλλικό αντικείμενο.


"Σίγουρα είχε μεταλλικό αντικείμενο μαζί του, δεν ξέρω τί αντικείμενο. Αυτό άνοιξε το κεφάλι σε τρία σημεία. Και σίγουρα ήταν μια άψογα οργανωμένη φονική επίθεση. Δεν ήταν ούτε για μήνυμα ούτε για να με προειδοποιήσουν. Ούτε για τίποτα. Ήταν μια επίθεση που το λιγότερο με ήθελαν σιωπηλό από τώρα και στο εξής" ανέφερε.

Ο κ. Ινιωτάκης μιλά για ύπουλο, άνανδρο και τυφλό χτύπημα και δεν πιστεύει ότι του επιτέθηκε με τέτοια μανία και λύσσα, πισώπλατα κρητικός. Θεωρεί ότι ο κουκουλοφόρος ήξερε ακριβώς τί έκανε και πως υπήρχαν και άλλοι που υποστήριξαν την επίθεση εναντίον του.



Τις κινήσεις του κουκουλοφόρου κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Παρά τα δυνατά χτυπήματα ο αντιδήμαρχος βρήκε τη δύναμη, αιμόφυρτος να ζητήσει βοήθεια από ιδιοκτήτη καταστήματος, και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Τέσσερις ημέρες αργότερα πήρε εξιτήριο και τώρα ζητά να βρεθούν οι δράστες και να αποκαλυφθούν τα κίνητρα αυτής της άνανδρης και φονικής επίθεσης, που παρ' ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!