ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού - Παρέδωσε και το όπλο



Παραδόθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, ο 55χρονος φερόμενος ως δράστης του φονικού που συγκλόνισε χθες το βράδυ τον οικισμό Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ο 55χρονος πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του, ενώ παρέδοσε και το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 58χρονος.

Στο μεταξύ έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Μπιτζαριανό, του Δημου Μινώα Πεδιάδος. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή, ενώ αισθητή είναι κ η παρουσία των αστυνομικών έξω από τα σπίτια των συγγενών του φερόμενου ως δράστη υπό τον φόβο να ξεσπάσει βεντέτα.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, σε αγροτική τοποθεσία του οικισμού, Μπιτζαριανό, δίπλα στο Καστέλι, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Πληροφορίες θέλουν το θύμα να κατηγορούσε τον 55χρονο φερόμενο ως δράστη, από το Γεράκι, για την ζωοκλοπή εις βάρος του, που είχε σημειωθεί λίγες μέρες νωρίτερα. Οι δυο άντρες συναντήθηκαν στον στάβλο του 58χρονου θύματος, όπου είχε πάει το θύμα για να ταΐσει τα σκυλιά του.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη.. ξέσπασε ένας άγριος καυγάς, μπροστά σε δύο ακόμα κτηνοτρόφους, οι οποίοι όμως, δεν μπόρεσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 58χρονο. Έπειτα τράπηκε σε φυγή.

Ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ Κρήτης, μετέφερε το θύμα αιμόφυρτο, με βαριά τραυματα στο κεφάλι, στο Κ.Υ Καστελίου. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα υπέκυψε στα τραύματα του.
http://flashnews.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!