ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τραγικό τροχαίο από τη μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με 3 νεκρούς!





Θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς με το … καλημέρα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί, στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, μετά από τη μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στη διακλάδωση Δαφνών!



(οι φωτογραφίες μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης)












Tα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα είναι ένα Fiat ασημί χρώματος κι ένα κόκκινο Punto. Στο σημείο επικράτησε, όπως είναι φυσικό, πανικός ενώ άμεσα μετέβησαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο πυροσβεστικά οχήματα με 7 υπαλλήλους.

Στα μαύρα ντύθηκαν τρεις οικογένειες της Κρήτης, μετά τη φονική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε έναν από τους πολλούς δρόμους - καρμανιόλα του νησιού, την Ηρακλείου - Μοιρών. Αν και η Τροχαία καλείται να διαλευκάνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για ακόμη μία φορά οι υψηλές ταχύτητες και οι επικίνδυνες προσπεράσεις, κοστίζουν ζωές. Νεκροί από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν ο 36χρονος Μύρων Φραγκιαδάκης από τη Γέργερη του Δήμου Γόρτυνας, μάγειρας στο επάγγελμα, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Σχοιναράκη. Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν η 43χρονη Μαρίνα Αφεντάκη, μητέρα δύο παιδιών, και συνοδηγός ήταν η πεθερά της Ελλη Καταχανάκη, 76 ετών, και οι δύο από τους Αγίου Δέκα. Ο 36χρονος είχε κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Μοίρες και οι γυναίκες από Μοίρες προς Ηράκλειο. Κάπου στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνών, έγινε η μοιραία σύγκρουση..

http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/irakleio-thrinos-gia-ta-tria-nea-thymata-tis-asfaltoy#sthash.JRC0Uvhk.dpbs

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!