ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Προετοιμάζονται για τις πυρκαγιές στον Δήμο ΒιάννουΤην Τετάρτη 11 Μαϊου και ώρα 11:00 συγκαλείται στην αίθουσα του Βλαχάκειου Πνευματικού Κέντρου Άνω Βιάννου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου.
Σκοπός της σύγκλισης του ανωτέρω οργάνου είναι η οργάνωση και ο συντονισμός των ενεργειών τόσο των αρμόδιων Υπηρεσιών όσο και των εθελοντικών οργανώσεων σχετικά με τη λήψη μέτρων για την Πυρασφάλεια και Πυροπροστασία της Αντιπυρικής Περιόδου 2016.Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση αυτή θα εξετασθούν θέματα σχετικά με:
την υλοποίηση έργων και εργασιών και δράσεις συντονισμού , σε συνεργασία με την Αρμόδια Δασική και Πυροσβεστική Υπηρεσία.
την ετοιμότητα του δυναμικού και μέσων για διάθεση προς υποβοήθηση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στη καταστολή των δασικών πυρκαγιών.
τα μέτρα ετοιμότητας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας βάσει του ημερήσιου χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που εκδίδεται καθώς και κάθε άλλο θέμα κρίνεται απαραίτητο, στην πρόληψη και ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.
http://www.ekriti.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!