ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Βιάννος: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στα χιόνια - Προβλήματα και κλειστά σχολεία!




Ο χιονιάς χτυπάει και την Βιάννο με τα προβλήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Οδηγοί τράβηξαν χειρόφρενο και κάλεσαν σε βοήθεια...


Προβλήματα παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο της Βιάννου. Στο τμήμα Αμιρά - Βιάννος έχουν εγκλωβιστεί τουλάχιστον δέκα οχήματα, νταλίκες και ΙΧ αυτοκίνητα, καθώς η χιονόπτωση έχει κάνει τους δρόμους επικίνδυνους. Οδηγοί που βρίσκονται στο σημείο και επικοινώνησαν με το Ράδιο Κρήτη, ζητούν μηχάνημα που θα ανοίξει το δρόμο. Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης είπε ότι κανένα από τα οχήματα που εγκλωβίστηκαν δεν "φοράει" αλυσίδες. Αυτή τη στιγμή πέντε μηχανήματα ανοίγουν ήδη το δρόμο στο τμήμα Βιάννος - Συκολόγος, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή και της Πυροσβεστικής.

Κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων θα παραμείνουν τα σχολεία :Γυμνάσιο Λύκειο Βιάννου, Δημοτικό Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου Δημοτικό Αμιρών και Δημοτικό με Νηπιαγωγείο Εμπάρου , με απόφαση του δημάρχου Βιάννου. Επίσης κλειστός θα είναι και ο δημοτικός παιδικός σταθμός. Κλειστά λόγω χιονιού και τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα, με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας. Κλειστά τα σχολεία στο Οροπέδιο Λασιθίου αλλά και στα Ανωγεια.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!