ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απάντηση Μπαριτάκη για "χρεωμένο δήμο Βιάννου"


Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο δήμος Βιάννου είναι από τους πιο χρεωμένους μίλησε στον Athletic Radio ο Παύλος Μπαριτάκης.

 

«Μας κατατάσσουν στην κόκκινη κατηγορία με υψηλό χρέος ωστόσο μέσα στα χρέη αυτά είναι και από έργα που δεν έχει πληρώσει η πολιτεία. Μας είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βιάνου κ. Μπαριτάκης αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θέλουν το δήμο τους από τους πλέον χρεωμένους.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι συνολικά ο δήμος χρωστά 4.600.000 ευρώ εκ των οποίων το 1,5 είναι δάνειο από το παρακαταθηκών και δανείων που πληρώνεται κανονικά, τα υπόλοιπα είναι χρέη προς τρίτους και επίδικες αποφάσεις και 900.000 ευρώ σε έργα τα οποία συνυπολογίζονται παρά το γεγονός ότι τα χρωστά η ίδια η πολιτεία στο δήμο.

«Υπάρχουν χρέη και ευθύνες αλλά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε…» υπογράμμισε ο δήμαρχος  που παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ελεγκτικού μηχανισμού από τριμελή επιτροπή για τις λειτουργίες των δήμων. «Εμείς δεν πρόκειται να λειτουργήσουμε υπό καθεστώς επιτήρησης. Δεν μπορούν να γίνουν τέτοια πράγματα στην τοπική αυτοδιοίκηση»

 

πηγη: Athletic Radio

 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!