ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ


Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 17χρονου, που τραυματίστηκε στον λαιμό, από πυροβολισμό που έριξε στον αέρα ο πατέρας του στην διάρκεια της συμπλοκής του με έναν 43χρονο, τον οποίο στην συνέχεια τραυμάτισε θανάσιμα, πυροβολώντας τον τρείς φορές με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Flashnews.gr ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Νίκος Κοκκίνης, ο 17χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή και διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ έχει υποβληθεί από τους γιατρούς σε διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο μεταξύ ο 53χρονος πατέρας του, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων, οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Χανίων και αποφασίστηκε να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Το Σάββατο (15-10-2011) το απόγευμα, στα Χανιά, 43χρονος ημεδαπός μετέβη σε οικία 53χρονου ημεδαπού, λόγω προηγηθείσης αντιπαράθεσης των γιών τους. Μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, ο 43χρονος με ξύλινη ράβδο που κρατούσε στα χέρια του προσπάθησε να χτυπήσει τον 53χρονο, ο οποίος χρησιμοποίησε όπλο και πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό στον αέρα.

Από το βλήμα του εκφοβιστικού πυροβολισμού τραυματίστηκε ακούσια ο 17χρονος γιος του , ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι του 1ο ορόφου της οικίας τους. Στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές κατά του 43χρονου, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο δράστης στη συνέχεια μετέφερε τον 17χρονο τραυματία γιό του στο Γ.Ν.Ν.Χανίων, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ το όπλο διαμετρήματος 9mm και 4 κάλυκες ανευρέθηκαν στο σημείο και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.



πηγή ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!