ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παράταση του προγράμματος "Αγροτική Ανάπτυξη" ζητά ο Παύλος Μπαριτάκης


Παράταση του προγράμματος λόγω των έκτακτων συνθηκών

Ο δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ζητώντας παράταση του προγράμματος λόγω των έκτακτων συνθηκών.



Κύριε Υπουργέ, Όπως ήδη γνωρίζετε οι υπάλληλοι των ΟΤΑ έχουν προχωρήσει σεκινητοποιήσεις αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να δημιουργείται δυσλειτουργίαστις υπηρεσίες των Δήμων. Ο Δήμος Βιάννου τελεί υπό κατάληψη από τις 10/10/2011 και η οποίασυμφώνα με την απόφαση των εργαζομένων θα συνεχιστεί έως την 19/10/2011.

Κύριε Υπουργέ,
Μέχρι την 31/10/2011 πρέπει να υποβληθούν οι προτάσεις στα μέτρα313,321,322,323του προγράμματος«ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΤΗΣΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013».Ενώ λοιπόν εμείς ως Δημοτική αρχή έχουμεδώσει ένα δύσκολο αγώνα όλο αυτόν το διάστημα προκειμένου να έχουμεέτοιμες τις μελέτες για την υποβολή των προτάσεων μας με τις κινητοποιήσειςτων εργαζομένων,υπάρχει άμεσα ο κίνδυνος να μην είμαστε συνεπείς στηνκαταληκτική ημερομηνία λόγω ελάχιστων τεχνικών λεπτομερειών διεκπεραίωσηςτων μελετών αυτών που όπως γνωρίζετε απαιτούν οι όροι του προγράμματος.
Με βάση λοιπόν την πραγματική κατάσταση που έχει διαμορφωθείπροτείνουμε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας τωνπαραπάνωμέτρων τουλάχιστον κατά 15 μέρες έτσι ώστε να αποφύγουμε προβλήματα τηςτελευταίας στιγμής που δυσχεραίνουν την υποβολή των προτάσεων μας.
Είμαστε σίγουροι ότι θα εξετάσετε και θα δεχθείτε το δίκαιο αίτημα μας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!