ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού

Χειμωνιάτικο από σήμερα το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη. Κύριο χαρακτηριστικό οι ισχυροί άνεμοι που θα φθάσουν και κατά τόπους θα ξεπεράσουν τα 7-8 μποφόρ και ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, καθώς από τις 5 το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα  ισχύει απαγορευτικό του απόπλου των πλοίων,  η συννεφιά, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι βροχοπτώσεις.

Τα δρομολόγια πάντως των καραβιών απο και προς τα λιμάνια της Κρήτης παργματοποιήθηκαν χθες το βράδυ κανονικά.
Ειδικότερα για σήμερα Σάββατο, όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές που στα χαμηλά  θα είναι είναι ιδιαίτερα έντονες, ενώ στα ορεινά ενδέχεται να είναι εντονότερες.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, στα δυτικά της Κρήτης αρκετά ενισχυμένοι με ένταση 6-7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά ασθενέστεροι.
Στο Αιγαίο η ένταση των ανέμων δεν αποκλείεται να ξεπεράσει κατά τόπους τα 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από σήμερα θα πέσει αισθητά και θα κυμανθεί από 11 μέχρι 13 βαθμούς κελσίου.
Την Κυριακή αναμένεται να διατηρηθούν οι ισχυροί άνεμοι και η συννεφιά, με τις κατά τόπους ασθενείς βροχές και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Ανάλογο θα είναι το σκηνικό και τη Δεύτερα ενώ βελτίωση του καιρού σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα αναμένεται σταδιακά μετά από την Τρίτη.

flashnews.gr 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!