ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Εξελίξεις για το έργο της παράκαμψης Βιάννου


Το έργο της παράκαμψης της Βιάννου θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υποδομών

Ενημερώθηκε: 02.11.2011 // 18:42

Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή της παράκαμψης Βιάννου, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να γίνει δεκτή η αίτηση ανάκλησης του Υπουργείου Υποδομών.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το γραφείο της  βουλευτού Μαρίας Σκραφνάκη, η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου καθαρογράφεται και τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης του έργου.
Μετά την υπογραφή της ανάθεσης της σύμβασης θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου της παράκαμψης της Βιάννου, έργο πολύ σπουδαίο για τη Βιάννο, αφού θα αποσυμφορηθεί το οδικό δίκτυο και θα λυθεί το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει.
Σημειωτέον ότι το έργο της παράκαμψης της Βιάννου θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υποδομών, με αποτέλεσμα να έρθουν επιπλέον χρήματα στον Ν. Ηρακλείου, που θα τονώσουν την αγορά του Νομού, στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό η κα Σκραφνάκη παρακολουθεί από κοντά και το έργο των δικτύων αποχέτευσης των Μοιρών, το οποίο βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης του έργου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!