ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Αναβολή για τις 9 Ιανουαρίου πήρε ο Αλβανός που άνοιξε το κεφάλι 3 σκύλων

Παρά το τσουχτερό κρύο και την εορταστική ατμόσφαιρα, σήμερα, 26/12/2011 κάποιοι Ανθρωποι επέλεξαν να συμπαραασταθούν στα σκυλάκια που κακοποιήθηκαν με το χειρότερο τρόπο στο Μοσχάτο και να παραστούν στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, γιουχάρωντας τον δράστη. Θυμίζουμε το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε μόλις....




την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24/12/2011. Σύμφωνα με τις ώς τώρα πληροφορίες ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, άνοιξε το κεφάλι 3 σκυλιών, με βαριοπούλα μετά από εντολή του εργοδότη του, με την αιτία ότι έφαγαν μία κότα. Κανένα ίχνος ευαισθησίας και ένα άγριο έγκλημα μέσα σε μία γειτονιά, εναντίον 3 ζωών!!!
Φωτογραφίες ΣΟΚ - σκληρό περιεχόμενο

Σύμφωνα με τους φιλόζωους, ο εργοδότης του προσέλαβε ακόμα και δικηγόρο για την υπεράσπιση του υπαλλήλου του.

Το κανάλι Star παραβρέθηκε στα δικαστήρια για να καλύψει το γεγονός και όπως καταγγέλουν οι φιλόζωοι η άνανδρη συμπεριφορά του δράστη και των υποστηρικτών φίλων του συνεχίστηκε, βάζοντας τρικλοποδιά στον δημοσιογράφο του καναλιού και αρπάζοντας το μικρόφωνο. Άλλες καταγγελίες κάνουν λόγο για εκφοβισμό των φιλόζωων: τους καταγράφουν με κάμερες για να έχουν δήθεν τα πρόσωπά τους, προς υποστήριξη του Αλβανού δράστη!

Στιγμές απείρου κάλλους σημειώθηκαν και στη γειτονιά που σημειώθηκε το περιστατικό, αφού απείλησαν διάφορους μάρτυρες που είδαν απ τα μπαλκόνια τους το έγκλημα να μην μιλήσουν!!!

Αξίζει να σημειωθεί και η ''δίκη'' που έγινε ήδη από τις 24/12 έξω από τα δικαστήρια και πάλι όπου ο δράστης καταξυλοκοπήθηκε από τους εξαγριωμένους για το βαρύ έγκλημα του φιλόζωους.Χρειάστηκε επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και ασθενοφόρο για να γλιτώσει τη ζωή του ο δράστης. Δυστυχώς, το έγκλημα του να αφαιρέσει ζωές κάνει άλλους ανθρώπους να πονέσουν τόσο που αναγκάζονται να θεωρήσουν μόνη ισάξια τιμωρία την αφαίρεση της δικής του ζωής. Η φωτογραφία είναι από τα δικαστήρια όπως αναρτήθηκε στο zougla.gr από αναγνώστη με τα εξής σχόλια:

''Όλα ξεκίνησαν στο Μοσχάτο όταν δίποδο τέρας αλβανικής καταγωγής εγκλώβισε 3 σκυλιά και τα χτύπησε στο κεφάλι με βαριοπούλα επειδή κυνήγησαν μια κότα! Μάλιστα, στο ένα από τα δύο ζώα ράγισε το κρανίο και έσπασε η γνάθος, με αποτέλεσμα να ζει από θαύμα και να ελπίζει σε ακόμη ένα θαύμα ώστε να επιζήσει. Το ζώο έπεσε σε κώμα αλλά ξύπνησε σήμερα το απόγευμα. Ο Αλβανός δράστης επιχείρησε να τον ξεφορτωθεί βάζοντας τον σε μια σακούλα, αλλά εκείνο με τις όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει έφυγε μακριά. Μετά την πράξη του απείλησε όλους τους αυτόπτες μάρτυρες πως θα βρεθούν στην θέση των άτυχων ζώων εάν πουν το παραμικρό και το ίδιο έκανε και ο άνθρωπος που τον προσέλαβε.
Το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Στην αίθουσα ισχυρίστηκε πως έπαθε αμνησία και δεν θυμάται τίποτα για το συμβάν. Στη συνέχεια η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων. Παρά την αναβολή της δίκης ο δράστης δικάστηκε και κρίθηκε ένοχος στον προαύλιο χώρο του δικαστηρίου από όσους βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για το συμβάν. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους λέγεται πως ξυλοκόπησαν άγρια τον Αλβανό με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει σε νοσοκομείο και να φρουρείται από αστυνομικούς. Καλή τύχη εύχομαι στο σκυλάκι που παλεύει για τη ζωή του, Ρήγα έμαθα πως τον λένε. Όσο για τον Αλβανό, του εύχομαι να σαπίσει σε κάποια φυλακή της χώρας του…''


Τελικά,η δικηγόρος του ζήτησε αναβολή που ο δικαστής αρχικώς δεν δέχτηκε και μετέφερε πιο πίσω την δίκη για να διαβάσει τις καταθέσεις.

Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις 9/1/2012 ενώ ο κόσμος παρέμεινε μέχρι πριν λίγες ώρες έξω από το κτίριο της Ευλεπίδων, όπου ο δράστης φυλασσόταν από τα ΜΑΤ.


Ένας από τους μάρτυρες πήγε στο δικαστήριο με κομμάτια από το κρανίο του ζώου ως ...αποδεικτικά στοιχεία. Τι παραπάνω να πεις για αυτή την υπόθεση; Με τι λόγια να εκφράσεις την αηδία για τέτοια δίποδα που πράττουν κατά αυτόν τον τρόπο;

Κι αν κάποιοι επικεντρώνονται λανθασμένα και ρατσιστικά στην καταγωγή του δράστη, δεν θα πρέπει να ξεχνάνε την καταγωγή του αφεντικού του αλλά και τα υπόλοιπα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά στη χώρα μας, όπως οι δηλητηριάσεις, από ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν έχει σημασία ποιός, σημασία έχει η πράξη, ο βιασμός της ζωής. Και αξίζει η χειρότερη δυνατή τιμωρία από τους δικαστές, που ελπίζουμε να δούμε στις 9/1.
adespoto.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!