ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο!



Η κυρία Paulette Keller από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει αδυναμία στα μικρά σκυλιά. Όταν απέκτησε την Heaven Sent Brandy, ένα γλυκό καστανό τσιουάουα, δεν φανταζόταν ότι πολύ σύντομα θα γινόταν διάσημη.
Ο λόγος; Το αγαπημένο της κατοικίδιο είναι το μικρότερο σκυλί στον κόσμο, αφού το μήκος του δεν ξεπερνά τις 9 ίντσες, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, η Heaven Sent Brandy είναι λίγο μεγαλύτερη από ένα… κουτάκι Coca Cola!

Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται το γεγονός ότι οι ανάγκες του σε τροφή καθημερινά περιορίζονται σε μια πολύ μικρή μερίδα, ενώ μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, ακόμη και μέσα σε μια… τσέπη! Μεγάλη προσοχή, όμως, χρειάζεται να επιδεικνύουν οι ιδιοκτήτες μέσα στο σπίτι, αφού πολύ εύκολα μπορούν να την τραυματίσουν ή ακόμη και να τη χάσουν!

«Η Heaven Sent Brandy είναι αρκετά ζωηρή, υπερκινητική και έχει έντονο ταμπεραμέντο. Τόσο πολύ, μάλιστα, που πολλές φορές σε κάνει να νομίζεις πως έχεις δίπλα σου ένα… πίτμπουλ και όχι ένα τόσο δα τσιουάουα», λέει η ιδιοκτήτρια, υποδηλώνοντας με νόημα ότι δεν είναι μόνο το μέγεθος… που μετράει!



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!