ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το μαγκάλι ... σκότωσε ζευγάρι ηλικιωμένων!


Ζευγάρι ηλικιωμένων πέθανε στο κρεβάτι του από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι. Οι άτυχοι ηλικιωμένοι οι οποίοι έμεναν στην Αθήνα είχαν έρθει στην Κρήτη για την κηδεία συγγενή τους, η μοίρα όμως έπαιξε τραγικό παιχνίδι και για τους ίδιους.


Το μαγκάλι ... σκότωσε ζευγάρι ηλικιωμένων

Θλίψη σκόρπισε στους κατοίκους των Γωνιών Μαλεβιζίου ο θάνατος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων από δηλητηρίαση η οποία προήλθε από τις αναθυμιάσεις του ξεχασμένου όπως αποδείχθηκε μαγκαλιού μέσα στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν το ζευγάρι.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο 79χρονος Νικόλαος Φθενός και η 74χρονη σύζυγός του Καλλιόπη είχαν έρθει στο χωριό τους από την Αθήνα όπου έμεναν για να παρευρεθούν στην κηδεία στενού συγγενικού τους προσώπου, όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και για τους ίδιους.

Ο Νικόλαος και η Καλλιόπη Φθενού βρέθηκαν νεκροί στο κρεβάτι τους. Τους βρήκε προχθές το βράδυ ένας ανιψιός τους από τον οποίο ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού που μένει εκτός Κρήτης του ζήτησε να πάει στο σπίτι γιατί δεν έβρισκε στο τηλέφωνο τους γονείς του.

Ο συγγενής τους όταν πήγε στο σπίτι βρήκε τα πάντα κλειδωμένα. Από ένα παράθυρο κοίταξε στο εσωτερικό και είδε τον 79χρονο και την 74χρονη να βρίσκονται στο κρεβάτι σαν να κοιμόντουσαν. Παρά τις φωνές του και την προσπάθεια που έκανε να ανοίξει την πόρτα οι ηλικιωμένοι δεν ανταποκρίνονταν και τότε εκείνος κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Περιφέρειας όταν έφτασαν στο σημείο χρειάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες να σπάσουν το τζάμι ενός παραθύρου για να μπουν μέσα στο σπίτι, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εστία που έκαιγε (ήταν μια ψησταριά που χρησιμοποιούνταν σαν μαγκάλι) ήταν στην κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με τις περιγραφές ατόμων που βρέθηκαν στο σπίτι, τα πάντα ήταν κλειστά και ο χώρος δεν οξυγονωνόταν.

"Ήταν σαν να κοιμόντουσαν. Βρέθηκαν νεκροί στο κρεβάτι τους. Ο θάνατος είναι πολύ πιθανόν να τους βρήκε ενώ κοιμόντουσαν ή δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν όταν κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει" είπε κάτοικος της περιοχής.

Ο 79χρονος και η 74χρονη συζυγός του έμεναν στην Αθήνα όπου είχαν αγοράσει και δικό τους σπίτι. Εκείνος ήταν συνταξιούχος εργολάβος και η συζυγός του επίσης συνταξιούχος (εργαζόταν για χρόνια σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη). Από την Αθήνα ήρθαν στην Κρήτη για την κηδεία συγγενή τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από κατοίκους των Γωνιών, μετά την κηδεία ο 79χρονος πήγε στο σπίτι της συζύγου του εκλιπόντα. Στην κουβέντα επάνω ο ίδιος της είπε ότι το σπίτι είναι πολύ κρύο γιατί δεν υπάρχει θέρμανση και της ανέφερε επίσης ότι έχει χρησιμοποιήσει μια ψησταριά για μαγκάλι για να είναι ζεστό το σπίτι όταν θα επιστρέψουν. Η συγγενής του, του είπε ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να αφήσει ανοικτό ένα παράθυρο για να μπαίνει καθαρός αέρας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης κι εκείνος της είπε ότι το γνωρίζει γιατί πριν από μερικά χρόνια λίγο έλειψε να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις ενός μαγκαλιού.

Η είδηση του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού έγινε αμέσως γνωστή στις Γωνιές από όπου καταγόταν το ζευγάρι. Άτομο που γνώριζε και τους δύο μας είπε ότι βρίσκονταν μαζί στην κηδεία του συγγενή του 79χρονου και συνομιλούσαν για το πώς είναι η ζωή του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αθήνα, τους κόπους και τις θυσίες που έκαναν για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα κοντά στη λεωφόρο Συγγρού, ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους του στην Αθήνα.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ο ιατροδικαστής ο οποίος έκανε αυτοψία και απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Μάλιστα, στο πορτοφόλι του ηλικιωμένου βρέθηκαν περίπου 3000 ευρώ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στις Γωνιές Μαλεβυζίου
.


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!