ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση στο Σύνταγμα - Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα. Διαβάστε στο NEWS 247 πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σε δέκα προσαγωγές και δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενόψει ψήφισης του μεσοπρόθεσμου νόμου εφαρμογής του "Μνημονίου 2".
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί από τις 5 το απόγευμα και το ΠΑΜΕ, ενώ στις 6.30 έχει προγραμματιστεί αντίστοιχη συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την ψήφιση του νομοσχεδίου, που θα θέσει σε εφαρμογή τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ελέω της νέας δανειακής σύμβασης.
 
Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας έξω από τη Βουλή, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει κιγκλιδώματα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σημειώθηκαν τα πρώτα δείγματα μικροέντασης, στην πλατεία Συντάγματος, όπου μερίδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να μετακινήσει τον σιδερένιο φράκτη.
 
Σημειώνεται, ότι από τις 3 το μεσημέρι παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα, το Μοναστηράκι και το Πανεπιστήμιο, ενώ κλειστοί είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Σύνταγμα.
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!