ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Δηλητηρίασαν χιλιάδες μέλισσες στη Βιάννο...



Μπροστά σε ένα βάρβαρο θέαμα βρέθηκε ένας 43χρονος μελισσοκόμος από τον Συκολόγο της Βιάννου, ο οποίος πριν δυο μέρες βρήκε δηλητηριασμένες τις μέλισσες που είχε στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Σύμης. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες γνώριζαν καλά τη διαδικασία και αφού άνοιξαν τους τροφοδότες και στις 80 κυψέλες του μελισσοτροφείου έριξαν δηλητηριώδες σιρόπι!

Η ζημιά σύμφωνα με τον μελισσοκόμο ανέρχεται στις 20 χιλιάδες ευρώ. Στο σημείο του συμβάντος πήγαν η κτηνίατρος του Δημόσιου Κτηνιατρείου Βιάννου, όπως και άνδρες του Α.Τ. Βιάννου. Η κτηνίατρος πήρε δείγματα των δηλητηριασμένων μελισσών τα οποία εστάλησαν σε ειδικά εργαστήρια και να διαπιστωθεί το είδος της ουσίας που έριξαν στις μέλισσες.

«Έχω τόσο πολύ κουραστεί προκειμένου να φέρω το μελίσσι σε μια καλή κατάσταση και έχω ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα, που πραγματικά αναρωτιέμαι: πόση κακία και τι δολοφονικά ένστικτα μπορεί να έχει κάποιος για να φτάσει σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη», αναρωτιέται ο κ. Παπαδογιαννάκης, ο οποίος εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συναδέλφους του κ.κ. Σπύρο Ποντικάκη, Γιάννη Ποντικάκη και Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι, εκτός της ψυχολογικής υποστήριξης, έσπευσαν να τον βοηθήσουν στον καθαρισμό των κυψελών.

Ανακρίσεις για το συμβάν διενεργούνται από το Α.Τ. Βιάννου.

πηγή: Ηχώ της Βιάννου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!