ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πώς είναι σήμερα η γυναίκα που γέννησε οκτάδυμα (pics)

Η ιστορία της Nadya Suleman έκανε το γύρο του κόσμου το 2009, όταν γέννησε οκτάδυμα! Είχε μάλιστα ήδη 6 παιδιά και με τους νέους της απογόνους είχε γίνει μητέρα 14 παιδιών!
Η Nadya μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της, αλλά και το πώς έχασε 63 κιλά!
Ποζάροντας γυμνή για βρετανικό περιοδικό, μίλησε για τη ζωή της και τη... μοναξιά της, αφού η Nadya δεν είναι παντρεμένη και τα παιδιά έγιναν με τεχνητή γονιμοποίηση.
"Τα παιδιά μου είναι πειθαρχημένα και τρώνε μόνο υγιεινές τροφές, δεν ξέρουν τι θα πει γλυκό", λέει!
Η Nadya παραδέχεται πως δεν έχει κάνει σχέση εδώ και 13 χρόνια και πως όλα τα παιδιά της προέρχονται από δωρητή σπέρματος, καθώς εκείνη απλά δεν έχει χρόνο για να βρει σύντροφο!
"Τραβώ πολύ την προσοχή των ανδρών, αλλά δεν πρόκειται να βγω ραντεβού μέχρι τα οκτάδυμα να γίνουν 18, ζω γι' αυτά", λέει. "Ξέρω πως σε πολλές γυναίκες αρέσει η ανδρική προσοχή, αλλά εγώ βγαίνω ντυμένη πρόχειρα και άβαφη, φοράω περούκα, ακόμα και ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης για να τους απωθήσω"!
Το βάρος της στην εγκυμοσύνη αυξήθηκε κατά… έναν ολόκληρο άνθρωπο, δηλαδή 63 κιλά. Φυσικά η εγκυμοσύνη άφησε και σημάδια στην κοιλιά της, τα οποία όμως δεν την απασχολούν, αλλά σίγουρα θέλει να γίνει πιο γυμνασμένη κάνοντας προπόνηση ακόμη και μέσα στη νύχτα!
Πώς γύρισε όμως στη λεπτή της σιλουέτα; Η ίδια απαντά: "Δεν πίστεψα ποτέ στις δίαιτες, απλά τρώω υγιεινά. Τρώω δεκαπέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα! Τρέχω σαράντα μίλια την εβδομάδα, όταν η μαμά μου ή κάποιος φίλος μπορεί να κάνει baby sitting, μερικές φορές έρχεται μαζί μου και ο μεγάλος μου γιος", λέει.
Η Nadya δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ερωτευτεί και να κάνει σχέση, απλά όχι τώρα, και, όπως συμπληρώνει, δεν έχει ανάγκη την ανδρική επιβεβαίωση, ξέρει πως είναι όμορφη ούτως ή άλλως...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!