ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μαινόμενος Πακιστανός σκότωσε ομοεθνή του και τραυμάτισε Έλληνα στην Ιεράπετρα


Το παζλ της δολοφονικής μανίας ενός 25χρονου Πακιστανού στην Ιεράπετρα, προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικές αρχές, καθώς φαίνεται πως την δραματική νύχτα του Σαββάτου, ο νεαρός Πακιστανός ήταν αποφασισμένος να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ, όταν αποπειράθηκε να κακοποιήσει μια 40χρονη γυναίκα, σύζυγο αγρότη της περιοχής στον οποίο εργαζόταν ο 25χρονος.

Η απόπειρά του δεν πέτυχε καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά.

Στην συνέχεια κρατώντας έναν μπαλτά πήγε σε ένα μπακάλικο ιδιοκτησίας δύο Πακιστανών, με τους οποίους φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές.

Ήταν περίπου 11 το βράδυ, όταν μέσα στο κατάστημα ήταν μόνος του ένας 53χρονος Πακιστανός, τον οποίο δολοφόνησε ο 25χρονος χτυπώντας τον με τον μπαλτά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Όμως φαίνεται πως δεν είχε κορεστεί η δίψα του για αίμα και έτσι φεύγοντας απο το μπακάλικο πήγε σε μιαν ταβέρνα όπου καθόταν με την οικογένειά του ένας 50χρονος Ιεραπετρίτης ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου.

Χωρίς κουβέντα, σήκωσε τον μπαλτά και χτύπησε τον 50χρονο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά και σίγουρα θα τον είχε αποτελειώσει, εαν δεν παρενέβαιναν η κόρη του θύματος και άλλοι θαμώνες.

Τότε ο 25χρονος έφυγε και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου προκάλεσε ζημιές σε αστυνομικό όχημα με τον μπαλτά, πριν αφοπλιστεί και συλληφθεί απο έναν αστυνομικό.

Απο εκεί άρχισαν οι αστυνομικοί να ξετυλίγουν το νήμα της δράσης του 25χρονου Πακιστανού, καθώς έσπευδαν στο αστυνομικό τμήμα, διαδοχικά πολίτες για να αναφέρουν τα όσα είχαν προηγηθεί.

Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι καθώς όλα τα προαναφερόμενα, έγιναν παρουσία δεκάδων ανθρώπων και παιδιών, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.


(φωτο neakriti.gr)
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!