ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιστολή - "βόμβα" σε Μπαρόζο και Ρομπάϊ ετοιμάζει ο Τσίπρας!


Θα αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το μνημόνιο στην πράξη "ακυρώνεται"!


Επιστολή - "βόμβα" σε Μπαρόζο και Ρομπάϊ ετοιμάζει ο Τσίπρας!
Επιστολή - "βόμβα" ετοιμάζει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες και θα την αποστείλει στους προέδρου της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κκ Μπαρόζο και Ρομπάϊ  αλλα και στον πρόεδρο της ΕΚΤ, με την οποία θα καθιστά σαφές ότι το μνημόνιο και οι όροι του στην πράξη "ακυρώθηκαν" μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής!

Συγκεκριμένα, την υιοθέτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου βασισμένου στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική προστασία, θα ζητήσει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α, με επιστολή που θα στείλει στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της ΕΕ, Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ.Τσίπρας θα επισημαίνει ότι οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπορούν να ισχύουν από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του έχει αποδοκιμάσει την πολιτική των Μνημονίων.
Επίσης, ο κ. Τσίπρας θα επισημαίνει ότι πλέον τα κόμματα που υπέγραψαν τις δεσμεύσεις, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εκπροσωπούν σήμερα περίπου το 33% του ελληνικού λαού.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!