ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εντολή" χωρίς ... αντίκρισμα για τον Αντώνη Σαμαρά


Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αντ.Σαμαράς προκειμένου να λάβει εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης - Στο θολό τοπίο, εξαιρετικά αμφίβολο κρίνεται το αν θα επιτευχθεί η συνεργασία - Νέες εκλογές στον ορίζοντα


"Εντολή" χωρίς ... αντίκρισμα για τον Αντώνη Σαμαρά
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να λάβει την πρώτη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Ωστόσο, στον απόηχο της κατάρρευσης του δικομματισμού, οι πιθανότητες να καταφέρει ο Αντώνης Σαμαράς να σχηματίσει κυβέρνηση είναι μάλλον ... εναντίον του, με αποτέλεσμα να "παίζει" σοβαρά το σενάριο των νέων εκλογών.

Ο Αντώνης Σαμαρας έχει δικαίωμα να επιδιώξει συνεργασίες εντός τριών ημερών, ενώ αν δεν τα καταφέρει, παραδίδει τη "σκυτάλη" στον Αλέξη Τσίπρα. Εκτιμήσει, πάντως, αναφέρουν ότι το ρευστό κλίμα δε θα επιτρέψει στον πρόεδρο της ΝΔ ... μεγάλες προσδοκίες και δεν αποκλείεται ως το βράδυ να έχει παραδώσει την εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Εφόσον, τελικά, δεν προκύψει κάποιος κυβερνητικός σχηματισμός μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, τότε η χώρα οδηγείται σε επαναληπτικές εκλογές με πιθανή ημερομηνία την 17η Ιουνίου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!