ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς εσωτερικού



Εισιτήρια σε τιμές από 0 έως 10 ευρώ, θα διαθέσει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για προορισμούς εσωτερικού, σε συνεργασία με ορισμένες αεροπορικές εταιρείες για την περίοδο 13.07.1015 έως 26.07.2015.

Στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα μας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αεροδρομίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στηρίζει τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη να υλοποιήσουν το αεροπορικό ταξίδι τους σε προορισμούς εσωτερικού, συνδράμοντας τις αεροπορικές εταιρείες να διαθέσουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους από 0 ευρώ έως 10 ευρώ.

Για κάθε εισιτήριο απλής μετάβασης κάτω των 10ευρώ , το αεροδρόμιο προσφέρει στις αεροπορικές εταιρείες 25ευρώ, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες μετακίνησης των Ελλήνων, τόσο στους νησιωτικούς όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Την πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να υποστηρίξουν οι εταιρείες Aegean Airlines & Olympic Air, Ryanair, Astra Airlines, Ellinair, Minoan Airlines, Sky Express και Volotea, οι οποίες θα διαθέσουν στην αγορά συνολικά 15.000 εισιτήρια απλής μετάβασης από 0ευρώ-10ευρώ.
Σημειώνεται ότι η αγορά των εισιτηρίων καθώς και το αεροπορικό ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθούν στην περίοδο από 13/07/2015 έως και 26/07/2015.

Ryanair

H ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε "πως θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από την Δευτέρα, 13 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου εφόσον η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μειώσει το τέλος αεροδρομίου σε 0 ευρώ και ο Αερολιμένας Αθηνών μειώσει τον φόρο αεροδρομίου σε 0ευρώ για τις συγκεκριμένες πτήσεις εσωτερικού και για την περίοδο δύο εβδομάδων".

Οι συγκεκριμένες δωρεάν θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com, μόλις ο Αερολιμένας Αθηνών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώσουν πως στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία και αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων για τους συγκεκριμένους 3 προορισμούς.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!