ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Υπέκυψε η 37χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της




Δεν κατάφεραν οι γιατροί να κρατήσουν στη ζωή την 37χρονη Σέρβα που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από το μαχαίρι του Έλληνα συντρόφου της, κατά τη διάρκεια έντονου καυγά που είχαν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων μέσα στο καφενείο- ψησταριά που διατηρούσαν στην Αγυιά Αχαΐας.

Η άτυχη γυναίκα, που είχε αποκτήσει δυο παιδιά εκτός γάμου με τον 42χρονο σύντροφό της, υπέκυψε στα συνολικά 17 τραύματα που έφερε κυρίως στο λαιμό κατά την διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο δράστης που, μετά τη δολοφονία της, αποπειράθηκε να βάλεις τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του!

Κανείς δεν γνωρίζει, ως αυτή τη στιγμή, το αίτιο της αιματηρής συμπλοκής και ο δράστης δεν είναι ακόμη σε θέση να εξηγήσει τι προηγήθηκε του καυγά. Όλα έγιναν μπροστά στους θαμώνες του καφενείου που είδαν το ζευγάρι να καυγαδίζει έντονα και δεν πρόλαβαν να παρέμβουν όταν ο 43χρονος Έλληνας όρμησε εναντίον της 37χρονης κρατώντας ένα μαχαίρι και άρχισε να την χτυπά όπου έβρισκε!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!