ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Χαστούκισε την Κανέλλη στον "αέρα" (Βίντεο)


Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Ηλίας Κασιδιάρης "μοίρασε" ποτήρια νερό και χαστούκια! Εκτός ελέγχου ο εκπρόσωπος τύπου της "Χρυσής Αυγής" επιτέθηκε στη Ρένα Δούρου και τη Λιάννα Κανέλλη.



Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1 με την Λιάνα Κανέλλη και τον εκπρόσωπο τύπου της "Χρυσής Αυγής" Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, εκτός ελέγχου, δεν δίστασε να σπρώξει και να ...χαστουκίσει την βουλευτή του ΚΚΕ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, αναφέρθηκε στη Χ.Α. λέγοντας ότι μπήκαν στο Κοινοβούλιο άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω, για να δεχτεί ως ... απάντηση, ένα ποτήρι νερό κατάμουτρα, από το χέρι του Ηλία Κασιδιάρη!

Βλέποντας το περιστατικό, η Λιάνα Κανέλλη στράφηκε εναντίον του εκπροσώπου τύπου της "Χρυσής Αυγής", ο οποίος την έσπρωξε και κατόπιν τη χαστούκισε τρεις φορές, με τον Γιώργο Παπαδάκη να επεμβαίνει, ζητώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα και το κανάλι να "ρίχνει" διαφημίσεις.

Εντολή στην Αστυνομία πριν από λίγη ώρα έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου, να συλληφθεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα τα σημάδια στο πρόσωπο της κ.Κανέλλη από το χτύπημα του κ.Κασσιδιάρη είναι εμφανή και η ίδια είπε «δεν πρόκειται να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε».

cretalive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!