ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία γυναίκας στον Πειραιά


Η γυναίκα πήδηξε από τον έκτο όροφο, αλλά σκάλωσε στην τέντα του πέμπτου ορόφου - Εκεί τη βρήκαν και την έσωσαν οι αστυνομικοί.


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία γυναίκας στον Πειραιά
Μπροστά σ' ένα δραματικά ασυνήθιστο θέμα βρέθηκε το ζευγάρι των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία στον Πειραιά, όταν ενώ διέρχονταν τη συμβολή των Κουντουριώτου και Βενιζέλου διερχόμενοι τους σταμάτησαν και τους έδειξαν μια γυναίκα να κρέμεται κυριολεκτικά πάνω σε μια τέντα διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου.
Οι αστυνομικοί έτρεξαν, βγήκαν με τον ιδιοκτήτη στο μπαλκόνι και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, επιχείρησαν να φτάσουν μέχρι τη γυναίκα και να
την τραβήξουν προς τη βεράντα και τη σωτηρία, πιάνοντας ο ένας τα πόδια του άλλου. Τη τελευταία στιγμή, η γυναίκα επιχείρησε να βουτύξει στο κενό, όμως ο τελευταίος "εναερίτης" αστυνομικός κατάφερε με αυτοθυσία να την πιάσει και με τη βοήθεια των συναδέλφων του να την φέρουν σε ασφαλές σημείο, υπό τα έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από κάτω κι έβλεπε με κομμένη ανάσα τις ριψοκίνδυνα ακροβατικές σκηνές τρόμου.
Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η απελπισμένη γυναίκα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος του έκτου ορόφου στο οποίο διαμένε, όμως ευτυχώς γι αυτή, "σκάλωσε" στη τέντα του πέμπτου και με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της επιβίωσης παρέμεινε αγκιστρωμένη εκεί μέχρι τον ερχομό των αστυνομικών και μόλις ένιωσε την ανθρώπινη παρουσία κοντά της, φαίνεται πως βρήκε το θάρρος για να αποπειραυεί εκ νέου το απονενοημένο....
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα είχε πραγματοποιήσει και πριν από λίγες ημέρες απόπειρα αυτοκτονίας.

bloko.gr 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!