ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Πλατανιά

 
Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με το γκολ της νίκης που πέτυχε που ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ, και ο Στέφανος Γουναρίδης που με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την ομάδα του όταν πίεζε ο Πλατανιάς μίλησαν στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του κρητικού ντέρμπι.

Ο Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του , τα δύο γκολ του ΟΦΗ και για την συνέχεια και το δύσκολο ματς που ακολουθεί στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό.
Ο 22χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ από την πλευρά του τόνισε ότι περισσότερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί της νίκης και όχι τόσο η δική του απόδοση ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπαράσταση του σε ακόμη ένα ματς.
Ανδρέας Λαμπρόπουλος
Για την εικόνα του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του :
"Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Από την στιγμή που βάλαμε το γκολ και μετά η αλήθεια είναι ο Πλατανιάς μας πίεσε αλλά έτσι είναι τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε και στη συνέχεια θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε. Ο ΟΦΗ όμως είναι μεγάλη ομάδα και τέτοιες νίκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Ειδικά όταν αυτές οι νίκες έρχονται σε μια έδρα όπως αυτή του Πλατανιά και σε ένα  κρητικό ντέρμπι».
Για το πόσο θα βοηθήσει τον ΟΦΗ για τη συνέχεια η νίκη επι του Πλατανιά :
«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή συγκομιδή στις πρώτες επτά αγωνιστικές και η νίκη στον Πλατανιά θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια. Θα πάμε στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό πολύ πιο άνετοι από το αν δεν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από αυτό το ματς».
Για τα δύο πολύ ωραία γκολ του ΟΦΗ :
«Και τα δύο τέρματα ήταν πολύ ωραία και μακάρι να μπαίνουν τέτοια γκολ στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά για την ομάδα μου».
Στέφανος Γουναρίδης
Για το αν αισθάνεται σαν ένας μικρός ποδοσφαιρικός ήρωας για τις σημαντικές αποκρούσεις που έκανε στο ματς με τον Πλατανιά :
«Σημασία για εμένα έχουνε οι τρεις βαθμοί και το γεγονός ότι κέρδισε η ομάδα μου. Εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς».
Για το ότι ανέκαμψε μετά το λάθος που έκανε στη Νέα Σμύρνη και στο ματς με τον Πανιώνιο :
«Η θέση του τερματοφύλακα έχει και τα καλά της και τα κακά της. Το σημαντικό είναι ότι δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω . Η ζωή συνεχίζεται και κάθε ημέρα πρέπει να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος.»
Για το τι σημαίνει η νίκη επί του Πλατανιά :
«Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας στο οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για την συμπαράσταση του κόσμου στα Περιβόλια :
«Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί είναι δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική είτε εντός , είτε εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε κάθε Κυριακή να είναι χαρούμενοι». 
Πηγή: CretePlus.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!