ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τα «αδέσποτα» αυτοκίνητα του Ηρακλείου (pics)

Έχουν περάσει τρεις μέρες από τη λήξη της διορίας για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και στους δρόμους του Ηρακλείου βλέπουμε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.
Πάνω από 80 χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων σε όλη τη χώρα που δεν ήθελαν ή αδυνατούσαν, να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσαν φέτος τις πινακίδες τους. Το Ηράκλειο είναι μέσα στις πέντε πρώτες πόλεις τις Ελλάδας με τα περισσότερα ΙΧ, λογικό είναι λοιπόν οι δρόμοι του, να έχουν γεμίσει με αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες.

Κάναμε μία βόλτα στις γειτονιές της πόλης και μέσα σε μία ώρα φωτογραφίσαμε περισσότερα από τριάντα... «αδέσποτα» αυτοκίνητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα βλέπαμε παντού:  τόσο στις λεγόμενες «καλές» γειτονιές του Ηρακλείου, όσο και στις πιο «λαϊκές». Ενώ υπάρχουν όλων των ειδών τα αυτοκίνητα από 1000 κυβικά εκ. μέχρι δίλιτρα που τα τέλη τους κοστίζουν 660 ευρώ.
Βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ενδεικτικά, αναλογιστείτε ποιες είναι οι παράπλευρες οικονομικές απώλειες για συνεργεία αυτοκινήτων, εμπόρους ανταλλακτικών, φανοποιούς, ΚΤΕΟ και γενικότερα για τον κλάδο του αυτοκινήτου, από όλα αυτά τα οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί εξαιτίας των ακριβών τελών κυκλοφορίας.
Πηγή: CretePlus.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!