ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Στη φυλακή οι 2 από τους 8 με τα 221 κιλά χασίς - Σήμερα κρίνεται η τύχη του 77χρονου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 2 από τους 8 συλληφθέντες, ενώ για τον μεγαλύτερο της ''παρέας'', τον 77χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα 221 κιλά χασίς, θα αποφασίσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, το δικαστικό συμβούλιο, αφού δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Αξιοσημείωτο, επίσης είναι ότι -όπως είχε γράψει το flashnews.gr- ενώπιον των ανακριτικών αρχών παρουσιάστηκε και παραδόθηκε χθες το πρωί και ο 43χρονος, που φέρεται να είχε κρύψει τα 21 βαρέλια με το χασίς στην αποθήκη του σπιτιού του 77χρονου πατέρα του.

Αναλυτικότερα, έπειτα από την πολύωρη απολογία του στην γ’ τακτική ανακρίτρια Ηρακλείου, τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι και ο κάτοχος της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που εντοπίστηκε στην Κρήτη και ο οποίος μέχρι και χθες το πρωί αναζητείτο.

Πατέρας και υιός αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή και αποθήκευση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών από δράστη, που ενεργεί κατ' επάγγελμα, κατοχή και εμπορία όπλων.

Επίσης προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 38χρονος από τις Ατσιπάδες, ο οποίος φέρεται να είχε κρύψει στο σπίτι, όπου μένει με την ηλικιωμένη μητέρα του ποσότητα χασίς περίπου 2,5 κιλών.

Οι υπόλοιποι 5 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο 28χρονος από το Αφγανιστάν κρατείται και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απέλασής του. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο νεαρός αλλοδαπός είχε προσληφθεί από τα 2 αδέλφια από τις Ατσιπάδες ως βοσκός στο ποιμνιοστάσιο τους.

Συγκεκριμένα τα 2 αδέρφια από τις Ατσιπάδες, 20 και 36 ετών αντίστοιχα, στο σπίτι των οποίων βρέθηκαν 1 καλάσνικοφ 1 πιστόλι και σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, να εμφανίζονται 2 φορές τον μήνα στο ΑΤ Πύργου.

Παράλληλα, τους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ για τον καθένα. Επίσης τους απαγορεύτηκε η έξοδός τους από την χώρα μας.Να υπενθυμίσουμε ότι αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή όπλων με σκοπό την τέλεση κακουργηματικών πράξεων καθώς και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν στα πλαίσια της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης σε Ατσιπάδες και Μοριά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους να παρουσιάζονται 2 φορές τον μήνα στο Α.Τ. Πύργου αλλά και την απαγόρευσή τους από την χώρα μας.

flashnews.gr/ Ρ. Βουρεξάκη 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!