ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ελλάδα 2013: Φορολογούνται οι μαθητές & οι φοιτητές!

Κι όμως, εν έτη 2013, στην Ελλάδα της κρίσης όλα είναι πιθανά!

Έτσι, το Ελληνικό δημόσιο αποφασίζει να… τα πάρει και από παιδιά τα οποία έχουν φτάσει ή περάσει τα 18.
Αν είναι φοιτητής ή μαθητής δεν τους αφορά. Τους καλεί να συμμετάσχουν και αυτοί στο φορολογικό, άστοχο και άδικο(σε πολλές περιπτώσεις) παράδεισο της Ελλάδας.
Οι νέοι λοιπόν θα πρέπει να αποδεικνύουν πως δεν έχουν κανένα, μα κανένα εισόδημα μέσω της φορολογικής τους δήλωσης η οποία μάλιστα θα γίνεται μέσα στον Ιούνιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε από τον Ελεύθερο Τύπο, πλέον οι μαθητές εκτός από το άγχος των εξετάσεων του Ιουνίου, εκτός από την εξαθλίωση της παιδείας στη χώρα μας, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον παραλογισμό της εφορίας και του οικονομικού επιτελείου.
Επιπλέον οι δηλώσεις θα έχουν ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα τα 3000ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ξεπερνούν το ανώτατο όριο των 2900 ευρώ που είναι το μέτρο των προστατευόμενων μελών.
Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, ένας νέος ο οποίος αποκτά 3.000ευρώ θα πρέπει να καταβάλει το 25% σε αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών.
Αν, για οποιοδήποτε λόγο δεν το κάνει αυτό, ο 18χρονος θα υποχρεούται(που τον συντηρεί η οικογένειά του) να πληρώσει φόρο 10% επί του 25% των 3.000ευρώ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!