ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Να λάμψει η αλήθεια θέλει η οικογένεια του Στάθη Λαζαρίδη, που παλεύει με τον εφιάλτη των Ζωνιανών!

Νέα αναβολή για την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, για τη δίκη των τριών πρώην αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου. “Ξυπνησαν” οι μνήμες από την επιχείρηση στα Ζωνιανά!

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει να κάνει με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση οι τρεις απόστρατοι - πλέον - αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια της επιχείρησης που είχε στηθεί στην περιοχή των Ζωνιανών.
Μια ημέρα που έμελλε να συνταράξει την τοπική κοινωνία, αλλά και όλο το πανελλήνιο, προκαλώντας μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. Μια ημέρα όμως που σήμανε την έναρξη του Γολγοθά για την οικογένεια Λαζαρίδη και περισσότερο από όλους για τον Στάθη Λαζαρίδη, τον άτυχο αστυνομικό που τραυματίστηκε βαριά από πυρά.
Μια επιχείρηση, που βάφτηκε με το αίμα, όχι μόνο του Στάθη, αλλά και δύο ακόμη συναδέλφων του, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί πιο ελαφριά.
Ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης και οι δύο πρώην Αστυνομικοί Υποδιευθυντές Ρεθύμνου κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος.
Αυτό που αναμένουν όλοι είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και πολύ περισσότερο η οικογένεια Λαζαρίδη, η οποία αυτό που ζητά είναι να πληρώσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι για το φιάσκο εκείνης της ημέρας, που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του αγαπημένου τους Στάθη.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!