ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO: Χαμός στη Βουλή μεταξύ Κασιδιάρη-Αδωνι...

Βαρύτατες εκφράσεις, όπως «είσαι τρελός» και «όλοι εδώ μέσα είστε παλτά» ακούστηκαν για άλλη μία φορά στο Κοινοβούλιο, με πρωταγωνιστές των νέων αυτών φραστικών επεισοδίων τους Ηλία Κασιδιάρη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη για δειλία, υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν έμαθε ότι σε αυτό θα παραβρίσκεται και ο ίδιος, με τον δεύτερο να του απαντά: «Τι είναι αυτά που λες! Είσαι τρελός;».

«Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;», ήταν η απάντηση του Γεωργιάδη, σε εξίσου υψηλούς τόνους.

Ο Κασιδιάρης ζήτησε να τοποθετηθεί «επί προσωπικού», κάτι όμως που του το αρνήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Νάκος, δίνοντας το λόγο στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, η οποία εισήλθε στην αίθουσα φωνάζοντας, για να ακολουθήσει νέο επεισόδιο.

«Η κυρία με το παλτό τι θέλει τώρα;» ανέφερε ο Νάκος, προκαλώντας την έκρηξή της.

«Τι σημαίνει "η κυρία με το παλτό"; Είναι απαράδεκτη και υποτιμητική έκφραση. Θα το λέγατε αυτό σε έναν άνδρα; Δεν ξέρετε το όνομά μου και θα μπορούσατε να με ρωτήσετε ποιο είναι. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θανάσης Νάκος ζήτησε τελικά συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας άστοχη την έκφρασή του.

Εδώ επενέβη εκ νέου ο κ. Κασιδιάρης, λέγοντας: «Στην κυρία με το παλτό δώσατε το λόγο... Ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Σε εκείνο το σημείο πετάχτηκε και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, σχολιάζοντας το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα ο δεύτερος εκτός ελέγχου να του απαντήσει σε έντονο τόνο.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!