ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Τραγωδια : Παραδόθηκε η Κύπρος- Κατέληξαν σε χειρότερη λύση!!!- Ισοπέδωσαν την οικονομία της χώρας
- Πήραν χειρότερη απόφαση από το "οχι"


Το γενναίο "όχι" που είπαν πριν από μερικές ημέρες οι Κύπριοι τους γύρισε μπούμερανγκ. Οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν την χώρα, υποχρεώνοντάς την να συμφωνήσει σε γενναίο κούρεμα σε όλες τις καταθέσεις, βυθίζοντας την μαρτυρική μεγαλόνησο ακόμη πιο βαθιά στην κρίση, προκειμένου να λάβει την πολυπόθητη χρηματοδότηση...Το κούρεμα 4% σε όλες τις τράπεζες και σε όλες τις καταθέσεις, το κούρεμα 20% σε καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ μόνο για την τράπεζα Κύπρου και η αναδιάρθρωση της Λαϊκής Τράπεζας, είναι το τίμημα του «όχι» που είπε ο κυπριακός λαός στην οδυνηρή πρόταση του Eurogroup.

Πού κατέληξε το δράμα που για μια εβδομάδα έζησε η Κύπρος; Σε μια πρόταση, χειρότερη από αυτή που είχε προτείνει το Eurogroup, σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν, εάν φυσικά κλείσει η συμφωνία με τα παραπάνω δεδομένα.

Η ζημιά στην Κύπρο και στο τραπεζικό της σύστημα ήδη έχει γίνει και η «σφαίρα» που έφυγε από το Βερολίνο δεν γυρίσει πια πίσω. Η Κύπρος οδηγήθηκε σε ένα ταπεινωτικό «ναι σε όλα» και με το παραπάνω… προκειμένου να μην αφανιστεί.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!