ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Έδωσε το «φιλί του θανάτου» στο παιδί του

Ένα βρέφος δύο μηνών πέθανε αφού ο πατέρας του του μετέδωσε έναν ιο, αυτόν του επιχείλιου έρπη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily Mail.Το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα και πέθανε από πολλαπλή κατάρρευση των οργάνων του που την προκάλεσε ο ιός του επιχείλιου έρπη.
Το κορμάκι  του Kaiden McCormick κατέρρευσε αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών και παρ' όλο που βρέθηκε στην εντατική για περίπου έξι εβδομάδες δεν κατάφερε να παραμείνει στην ζωή.
Οι γονείς του σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν από τους γιατρούς ότι ο λόγος που ο μικρός γιος τους αρρώστησε, ήταν γιατί κόλλησε τον ιό του έρπη, έναν ιό που “κουβαλάει” σχεδόν 90% του πληθυσμού, βέβαια τις περισσότερες φορές ο ιός  “κοιμάται”. 
Όταν οι γονείς ρώτησαν πως γίνεται το βρέφος να έχει έρπη, οι γιατροί απάντησαν ότι προφανώς το κόλλησε από κάποιον που είχε επιχείλιο έρπη και φίλησε το παιδί. Οι γονείς σοκαρίστηκαν καθώς λόγω του ότι ο πατέρας του βρέφους έπασχε χρόνια από επιχείλιο έρπη  συνειδητοποίησαν ότι αυτός είναι η αιτία που ο γιος τους νοσεί. Μετά τον θάνατο του γιου τους, οι νεαροί γονείς προσπαθούν να ξεκινήσουν μια καμπάνια ενημέρωσης για την επικινδυνότητα του επιχείλιου έρπη.
protothema.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!