ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Λ. Ικάρου

 

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα όταν ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο τζιπ! Σοβαρά τραυματισμένος στα κάτω άκρα ο ένας από τους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, την ώρα που ο οδηγός του, εγκατέλειπε το φίλο του! 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μηχανάκι, το οποιο οδηγούσε ο ένας ηλικιωμένος, έπεσε για αγνωστο λόγο, πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος του Πόρου, κάνοντας τους καταστηματάρχες στο συγκεκριμένο σημείο να πεταχτούν από τα μαγαζιά τους για να δουν τι συνέβη και αν οι δύο άνδρες είναι καλά στην υγεία τους!
Οι δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν τραυματισμένοι στο οδόστρωμα από τη σύγκρουση, με το συνεπιβάτη πιο σοβαρά. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός, μετά το τροχαίο, αντί να βοηθήσει το φίλο του, τον εγκατέλειψε παίρνοντας το μηχανάκι!
Μάλιστα όταν στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο τραυματισμένος και παρατημένος, αιμόφυρτος συνεπιβάτης του δικύκλου, έλεγε ότι ήταν πεζός! Κάτι που δεν έπεισε τους τραυματιοφορείς, με τις αρμόδιες Αρχές, τώρα να καλούνται να βρουν άκρη με αυτή την περίεργη υπόθεση...
(Τα αίματα των τραυματιών από το σημείο της σύγκρουσης)
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!