ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο ΤΕΙ Κρήτης, όχι μόνο δεν καταργείται, αλλά τελικά ενισχύεται!

Την ώρα που για αλλα Τμήματα του ΤΕΙ στην Κρήτη, οι φοιtητές βρίσκονται σε ... πόλεμο, το Υπουργείο κατάλαβε τη γκάφα που πήγαινε να κάνει και αντί να καταργήσει το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, τώρα το ...ενισχύει κιόλας! 
Οι πιέσεις που ασκήθηκαν τελικά φαίνεται πως έπιασαν τόπο και έτσι το συγκεκριμένο Τμήμα, στην τελική πρόταση που θα συμπεριληφθεί στο σχέδιο "Αθηνά" βγάινει ενισχυμένο.
Το Υπουργειο κατάλαβε την γκάφα που πήγαινε να κάνει και διόρθωσε τα πράγματα. Γιατί μόνο ως γκάφα θα μπορούσε κανείς να εκλάβει την πρόταση για μεταφορά του συγκεκριμένου Τμήματος στον Άγιο Νικόλαο, τη στιγμή που στο Ηράκλειο, υπάρχει μια έκταση 400 στρεμμάτων πλήρως αξιοποιημένη και οργανωμένη. Μια έκταση, η οποία για να φτιαχτεί έχουν σπαταληθεί αρκετά εκ. ευρώ!

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόταση που κατατίθεται, δημιουργείται πλέον Σχολή Γεωπονίας, Τροφίμων - Τεχνολογίας και Διατροφής με δύο Τμήματα:
Το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στη Σητεία και το Τμήμα Γεωπονίας με κατευθύνσεις Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής και Αγροτικής Οικονομίας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!