ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Χαράτσι" και για τα ξεχασμένα μοτοποδήλατα!

Ένα… από σπόντα χαράτσι θα κληθούν να πληρώσουν όσοι είχαν ξεχάσει να ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας των μοτοποδηλάτων τους, δηλαδή των δικύκλων μέχρι 50 κυβικά εκατοστά, τα οποία μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2013 υπάγονταν στην Τροχαία.
Ως γνωστών στις 15 Απριλίου ξεκινάει η διασταύρωση στοιχείων για τα ανασφάλιστα οχήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καταθέσει πινακίδες στις εφορίες (διαβάστε εδώ). Σύμφωνα με ασφαλιστικό σύμβουλο στον οποίο απευθύνθηκε το creteplus.gr, απαραίτητη προϋπόθεση για να ασφαλιστεί ένα μοτοποδήλατο, είναι να έχει ανανεωθεί η άδεια κυκλοφορίας , μία διαδικασία που γίνεται στην αρχή κάθε χρόνου με κόστος 16 ευρώ.
Πολλοί ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων αμελούσαν την ανανέωση της άδειας με αποτέλεσμα να μην μπορούν τώρα να ασφαλίσουν το δίκυκλο τους. Μία διαφορετική οδός που θα ακολουθηθεί είναι η κατάθεση πινακίδων στις εφορίες, ειδικά από όσους δεν χρησιμοποιούν το παλιό τους «50άρι».
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, για να δεχτεί η εφορία τις πινακίδες, θα πρέπει να έχει ανανεωθεί η άδεια μέχρι το τρέχον έτος. Με απλά μαθηματικά το «από σπόντα χαράτσι» θα κοστίσει στον ιδιοκτήτη 16 ευρώ επί τα χρόνια που δεν ανανέωνε την άδεια κυκλοφορίας.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!