ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αγρότης πουλάει το τρακτέρ του για να πληρώσει τα φάρμακα της γυναίκας του


Agrotis-250x180

Ο ηλικιωμένος κ. Γιάννης Σιακαμπένης, με γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας από τα Σιτόμενα του δήμου Αγρινίου, αντιμετωπίζει πρόβλημα μέχρι και με την εξόφληση ή τον διακανονισμό του νερού.

Έχει πουλήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν τα ζώα του για να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στις υποχρεώσεις του και για τα φάρμακα της γυναίκας του. Και τώρα πουλάει το τρακτέρ του για να πληρώσει ακόμη και τα φάρμακα της γυναίκας του που τα χρωστάει.

Απευθύνθηκε μόλις χθες στις αρμόδιες υπηρεσίες για τον διακανονισμό και να επισημάνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του έδωσαν ένα μην προθεσμία για να μπορέσει να κάνει κάποιο διακανονισμό, αλλά το ζήτημα είναι πιο βαθύ και επί της ουσίας οφείλεται στις πολιτικές της κεντρικής εξουσίας.

Αρμόδιοι από πολλές κατευθύνσεις που αποφανθήκαμε για να δούμε τι προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές, μας διαβεβαίωσαν πως εξαντλούν κάθε περιθώριο, αφού συζητήσουν πρώτα με τον εκάστοτε οφειλέτη. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ΔΕΥΑ Αγρινίου, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, είναι υπεύθυνη για αυτά τα θέματα μόνο για τον προ Καλλικράτη Δήμο Αγρινίου και οι περιοχές που εντάχθηκαν στον δήμο Αγρινίου, όπως τα Σιτόμενα, από το νομοσχέδιο του Καλλικράτη και έπειτα, αρμόδια υπηρεσία είναι η οικονομική του δήμου Αγρινίου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αναμένει ακόμα στο ακουστικό του την απάντηση από υγειονομική επιτροπή από την οποία έχει περάσει η σύζυγός του με χρόνια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενταχθεί στις ευαίσθητες εκείνες κοινωνικές ομάδες που απολαμβάνουν ευνοϊκότερες ρυθμίσεις σε τρέχοντα έξοδα. Ο ίδιος απελπισμένος δηλώνει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτε εάν οι υπηρεσίες δεν σκύψουν με ανθρώπινη ευαισθησία στο πρόβλημά του.\

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!