ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πιάστηκαν στα χέρια κάτοικοι με αστυνομικούς στη Βιάννο!

Ένα περιστατικό το οποίο σήκωσε στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά έλαβε χώρα στην περιοχή Καρύδι της Άνω Βιάννου το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν κάτοικοι και αστυνομικοί ήρθαν στα ... χέρια!  
 Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Ειδικών Φρουρών έκανε μπλόκο για έλεγχο σε έναν πολίτη του Δήμου Βιάννου από την περιοχή των Αμιρών. Δίπλα κάθονταν μια παρέα κατοίκων από την Άνω Βιάννο και ένας από τους παρευρισκόμενους είπε στους άνδρες των ΤΑΕ «Ρε παιδιά, αφήστε τον άνθρωπο. Δεν τον λυπάστε. Από εδώ είναι. Δεν υπάρχει λόγος να τον ταλαιπωρείτε».
Αμέσως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν νέα παιδιά, κινήθηκαν προς το μέρος του ανθρώπου που τους έκανε την παρατήρηση και του ζήτησαν την ταυτότητα. Οι παρευρισκόμενοι δυσανασχέτησαν καθώς θεώρησαν ότι οι νεαροί ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης λόγω της στολής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρέα των πολιτών από τη Βιάννο, ήταν και ένας επιφανής επιχειρηματίας από την περιοχή που ουδέποτε έχει απασχολήσει τις αρχές όπως βέβαια και κανένας από τους παρευρισκομένους. Η άρνηση έφερε και το επεισόδιο καθώς τον έπιασαν από το χέρι και προσπάθησαν να τον ρίξουν κάτω. Οι φωνές του επιχειρηματία ακούστηκαν μέχρι την πλατεία του χωριού λέγοντάς τους: «Δεν ντρέπεστε ρε; Είστε είκοσι χρονών παιδιά και συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο σε έναν άνθρωπο πενήντα χρονών; Ντροπή σας. Τι σας είπε και πρέπει να τον δείρετε;»
 
Η συνέχεια «παίχτηκε» στο Αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου όπου δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και ο Ν.Μ αφέθηκε ελεύθερος.

Υ.Γ. Οι αστυνομικοί πρέπει να υπηρετουν τον νομοταγεί πολίτη και όχι να δείξουν με ασχημο τρόπο την "δύναμη" που τους δίνει ο νόμος...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!