ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Επιφυλακτικοί οι αγρότες για τις εξελίξεις στην ΒΙΟΧΥΜ





Περνάει στη θυγατρική της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων “Κρητικές Συμμετοχές”.


Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι αγρότες μέλη της Ομάδας Παραγωγών Εσπεριδοειδών “Ο Κορμός” από τις εξελίξεις στην ΒΙΟΧΥΜ, η οποία -ύστερα από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου- περνάει στη θυγατρική της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων “Κρητικές Συμμετοχές”.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας Ευτύχης Τρικουνάκης: “Οι αγρότες -μέλη του Κορμού, εμφανίζονται ανήσυχοι και προβληματισμένοι σχετικά με τις οφειλές της ΒΙΟΧΥΜ απέναντι τους καθώς δεν έχουν ακόμα πληρωθεί για τα πορτοκάλια που παρέδωσαν για χυμοποίηση το 2009. Εμείς έχουμε ήδη προσφύγει στην Δικαιοσύνη διεκδικώντας τα χρήματα μας. Όμως είμαστε επιφυλακτικοί και έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας. Η νέα ιδιοκτησία της ΒΙΟΧΥΜ θα πρέπει πρώτα απ' όλα να φροντίσει να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών απέναντι στην βιομηχανία. Σε αντίθετη περίπτωση πλέον οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μην δίνουν τσάμπα την πρώτη ύλη. Δυστυχώς οι όποιοι συναισθηματισμοί του παρελθόντος έχουν πλέον τελειώσει...”.

Παράλληλα ο κ. Τρικουνάκης κατήγγειλε -μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση- τις διοικήσεις της ΒΙΟΧΥΜ των τελευταίων ετών ότι φέρουν μεγάλες ευθύνες για την απαξίωση των πορτοκαλιών του νομού Χανίων με τις εξευτελιστικές τιμές που έδιναν στους αγρότες για τα χυμοποιήσιμα πορτοκάλια

Πηγή: neatv.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!