ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βρέθηκε μέσα σε δάσος η 13χρονη Χριστίνα! - Νέοι διάλογοι του 23χρονου και της ανήλικης στο "φως"

Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος νεαρός και η μικρή κοπέλα κρύβονταν στην περιοχή των Λουτρών Παγγαίου, όπου ο νεαρός Αλβανός εργαζόταν κατά το παρελθόν και γνώριζε την περιοχή.
Η αστυνομία σε συνεργασία με τον γιό του πρώην εργοδότη του 23χρονου εντόπισαν τον νεαρό να κινείται στο δάσος και τον έπεισαν να τους δώσει πληροφορίες για το σημείο όπου κρυβόταν η μικρή Χριστίνα Κρασσά. Οι αστυνομικοί επενέβησαν και βρήκαν το κορίτσι να κρύβεται μέσα στα δέντρα, ενώ ο νεαρός διέφυγε τη σύλληψη καταφεύγοντας στο δάσος.

Η Χριστίνα Κρασσά έχει μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία της, ενώ η ίδια ζήτησε από την Αστυνομία να μην διωχθεί ο 23χρονος καθώς η ίδια τον ακολούθησε με τη θέλησή της.

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας εξαφάνισης αποκαλύπτουν οι διάλογοι της 13χρονης που εξαφανίστηκε, με τον 23χρονο στο Facebook.
Μέσα από τα τρυφερά μηνύματα που ανταλλάσσουν, οι συμβολισμοί που χρησιμοποιούν ουσιαστικά προαναγγέλλουν ότι θα ακολουθήσει κάποιας μορφής φυγή.

«Ματάκια μου όμορφα, το φεγγάρι είναι κοντά γιατί μαζί σου φτάνω πιο μακριά», γράφει ο 23χρονος, για να απαντήσει η 13χρονη: «Ναι όντως, να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ..».
«Εγώ όμως θα σε πάω πιο μακριά από το φεγγάρι, ώστε κανείς δεν θα μπορέσει να γυρίσει, αλλά θα μείνουμε για πάντα εκεί μαζί», απαντά ο 23χρονος.
Στη συζήτηση παρεμβαίνει και μία φίλη της 13χρονης, που του ζητά να μην την πληγώσει και το κορίτσι εμφανίζεται πεπεισμένο ότι αυτό δεν θα συμβεί...


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!